Biab nagels zijn dé nieuwe trend! Maar wat is het precies?

 

BIAB nagels is speciaal voor de nagelbijters en mensen met broze nagels. Deze nagelbehandeling kan je helpen mooie, natuurlijke nagels te verstevigen.

Biab (Builder In A Bottle) is een flexibele en verstevigende gel, die je kunt opbouwen tot een mooie, egale nagel. Door de flexibiliteit van het product, kan deze de bewegingen van de natuurlijke nagel volgen zonder dat er breuken plaats vinden.

Je kunt BIAB als basecoat gebruiken onder je gellak voor extra stevigheid, maar het kan ook zonder gellak. Dan functioneert de gel als stevige basis en ziet de nagel er natuurlijk uit. BIAB is er in verschillende natuurlijke kleuren.

De behandeling is voor iedereen geschikt! Met name voor de nagelbijters en de mensen met broze nagels is deze behandeling perfect. Mocht je graag lange nagels willen dan is deze behandeling minder geschikt voor jou en kun je beter kiezen voor acrylnagels.

 

Je vraagt je misschien af wat nu precies het verschil is tussen Biab, Gelcolor en Acryl nagels en welke behandeling het beste bij jou past.

Acryl is dik, verstevigend. Gelcolor is flexibeler en wordt dunner op de nagel aangebracht, maar blijft soms niet altijd 3 weken zitten zoals Acryl wel doet. Biab zit daar precies tussenin! Het is dikker dan de gelcolor, maar dunner dan Acryl.