HUIDVERBETERING & BELEVING

Kalahari Lifestyle heeft als missie om de huid bij iedere behandeling zichtbaar te verbeteren zonder daarbij concessies te doen.
Ieder verkoop product moet doen wat het belooft en betaalbaar zijn voor alle vrouwen die het beste willen voor hun huid.

Kalahari Lifestyle, het merk dat je niet alleen kwaliteit laat zien, maar ook voelen. Het garandeert revolutionaire, zichtbaar huidverbetering én een unieke Afrika beleving.

Deze bijzondere phytoceutical skincare-lijn heeft haar oorsprong in de Afrikaanse Kalahari-woestijn. Oprichter en CEO, Carina Franck, groeide hier op en leerde ‘the ancient desert secrets‘. Dit gaf haar veel kennis en een krachtige kijk op het leven. Uit deze kennis, haar liefde voor de natuur én een sterke wens om dit te delen, heeft Carina het merk Kalahari opgericht.    De Kalahari producten zijn een mix van superieure botanische en allernieuwste wetenschappelijk bewezen ingrediënten. De producten hebben daarnaast een luxe, stijlvolle en warme uitstraling. Naast een fijne behandeling moeten beautyproducten doen wat ze zeggen: wérken. En dat doen de producten uit het Kalahari assortiment, stuk voor stuk. Zichtbaar resultaat is essentieel.