De anti-age van Docteur Renaud bestaat uit 3 verzorgende lijnen.

Mimosa Om de eerste rimpels aan te pakken. De huid te beschermen tegen externe agressies, ze te hydrateren en haar weer al haar vitale energie te geven. Mimosa is rijk aan vitaminen en mineralen en zorgt dat de huid een oppepper krijgt. Mimosa zorgt ervoor dat rimpels worden voorkomen en de huid beschermt wordt dankzij het hoge gehalte aan vitamine E en essentiële vetzuren. Appelpittenolie beschermt tegen externe agressies en appelsuiker maakt de huid opnieuw voller en hydrateert.

Iris  Het Iris extract met anti verouderingseigenschappen van Dr Renaud vermindert rimpels en behoudt de veerkracht en de elasticiteit van de huid. Heeft u last van een minder stevige, minder volle huid? Ziet u steeds meer rimpels en expressie rimpels in uw gezicht? Een rijpere huid is niet meer mooi opgespannen. De huid verslapt en verliest meer vocht waardoor rimpels ontstaan.

Rozen  Rose is voor 50 plussers om volume en veerkracht van de huid te behouden en het volle ovale effect van het gezicht te verkrijgen. Om rimpels te verminderen en de natuurlijke gezonde gelaatskleur terug te krijgen. Globale anti age verzorging met rozen, de formules zijn werkzaam op alle huidlagen en pakken moeilijkheden van de rijpe huid aan.